Skip to main content

Projectimplementatie

Ons stappenplan

DatAction biedt projectimplementatiediensten om u te begeleiden bij de implementatie van uw nieuwe totaaloplossing. In een projectteam worden zaken als ontwerp & planning, configuratie, inbouw en oplevering bepaald.

Na een goede inventarisatie van uw wensen en eisen zal er samen met uw account manager en productspecialist vorm worden gegeven aan de totaaloplossing. Als de hardwareselectie is gemaakt, wordt een projectteam samengesteld om de implementatie zorgeloos te laten verlopen.

Lees verder

Informatiesystemen voor de brandweer

Projectteam

Voor uw project wordt samen met u een projectteam samengesteld. Het projectteam wordt gevormd door vertegenwoordigers uit uw organisatie en een Projectmanager en Engineer van DatAction. Via het projectteam blijft u continu op de hoogte en heeft u één aanspreekpunt. Aan de hand van een vaste werkwijze implementeren en documenteren wij uw oplossing.

Ontwerp en planning

De basis van uw nieuwe totaaloplossing wordt gedocumenteerd in het systeemontwerp. In het systeemontwerp wordt het ontwerp, van de door u gekozen oplossing, tot in detail uitgewerkt. Denk hierbij aan aspecten als projectschema, rolverdeling, apparatuur en netwerkbeveiliging. Door de coördinatie en planning van uw projectmanager bent u altijd op de hoogte van onze werkzaamheden.

Configuratie

Na ontvangst van alle componenten bij DatAction, richten wij uw apparatuur volgens het systeemontwerp in. Vervolgens wordt de oplossing uitvoerig getest. Na goedkeuring van uw Projectmanager wordt deze naar u afgestuurd of op locatie opgeleverd.

Inbouw

In- of opbouw van uw oplossing op locatie kan een onderdeel zijn van uw traject. In overleg wordt bepaald of DatAction deze werkzaamheden zelf uitvoert of gebruik maakt van een gespecialiseerde partner.

Oplevering

Tijdens de oplevering wordt er door middel van een eindtest gecontroleerd dat alle componenten werken zoals vastgelegd in het systeemontwerp. Nadat het project is afgerond, staan wij voor u klaar ter ondersteuning.

Heeft u een project? Daag ons uit!