Skip to main content

Havenbedrijven

Automatisering voor de haven industrie

Ook voor havens zet de trend van automatisering zich onverminderd door. Automatisering van bepaalde processen brengt natuurlijk economisch voordeel op. Net zoals “Industry 4.0” zit er ook “Port 4.0” aan te komen.

Lees verder

Automotive

Betrouwbare oplossingen voor de haven industrie

In havengebieden is het belangrijk om een optimale tracing en registratie van goederen na te streven. Voor het registreren van containers en het monitoren van transport levert DatAction robuuste apparatuur voor gebruik in haven omgevingen.

Continuïteit garanderen in deze sector vraagt doordachte oplossingen, die in uitdagende omstandigheden altijd optimaal resultaat moeten leveren.

Uitdagingen in de haven industrie

Een haventerrein is natuurlijk enorm groot en de opstelling van containers verandert bijna dagelijks. Heftrucks en vorkliften rijden 24/7 het hele terrein over en de bijhorende truckterminals en scanners dienen dus overal operationeel te zijn. Zo’n dynamische omgeving brengt natuurlijk een aantal uitdagingen met zich mee:

  • Over het volledige haventerrein een WiFi signaal ontvangen en beschikbaar maken;
  • Hand- en truckterminals zijn onderhevig aan trillingen van de heftruck, en moeten dus onder moeilijke omstandigheden functioneel blijven;
  • Werkkleding kan het invoeren van data en scannen lastig maken.

DatAction levert en implementeert robuuste mobiele computer oplossingen die antwoord bieden op iedere uitdaging. Daarnaast is DatAction gespecialiseerd in draadloze netwerken, waardoor we een optimale dataverbinding kunnen realiseren.

Is uw bedrijf actief in de havensector en heeft u nood aan toekomstgerichte logistieke oplossingen? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of om uw specifieke uitdagingen te bespreken.

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum.
Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Roelof van den Berg
Accountmanager

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Stuur mij een berichtOf bel +31 321 314 220

Roelof van den Berg
Accountmanager