Skip to main content

Voeding

Technische oplossingen in de voedingssector

In de voedingssector moet uw hardware op intensief gebruik voorzien zijn, vooral voor veeleisende toepassingen in magazijnen waarbij versheid en houdbaarheid van cruciaal belang zijn. DatAction levert robuuste apparatuur die zelfs in zware omstandigheden zoals koelcellen, serres of magazijnen met etenswaren hun prestaties op ieder moment behouden.

Lees verder

Automotive

Technische oplossingen in de voedingssector

Bij deze processen zijn betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid van de apparatuur cruciaal. Onze hardware is daar specifiek naar ontworpen, en dus ook uitermate geschikt om de voedingsindustrie optimaal bij te staan waar nodig.

De mogelijkheid om grondstoffen, ingrediënten en producten te traceren doorheen het volledige productieproces is van vitaal belang voor de veiligheid van de consument en wordt ook vereist door meerdere wetgevingen en normen. Het is bijvoorbeeld noodzakelijk om de gegevens van alle ingrediënten en componenten bij te houden, maar ook om de gegevens van afnemers en de juiste etiketteringen te voorzien voor alle afzonderlijke fabricaten. Ook daar zijn onze hard- en software oplossingen op voorzien.

Uitdagingen in de voedingsindustrie

Gezien de aard van de producten die eigen zijn aan de voedingsindustrie, zijn er bepaalde vereisten waar uw hard- en software aan moet voldoen. De uitdagingen die de voedingssector moet trotseren zijn onder andere:

  • Extreme temperatuurschommelingen. DatAction levert Cold Store oplossingen die in de meest extreme omgevingen optimaal resultaat leveren.
  • Condensatie in productieruimten die veroorzaakt wordt door het bereiden, opwarmen of afkoelen van bepaalde etenswaren. Dit kan bijvoorbeeld zorgen voor onleesbare schermen.
  • Gebruiksvriendelijkheid, vaak in combinatie met andere factoren of vereisten die typerend zijn voor de voedingssector. Werkkledij die bijvoorbeeld geschikt is om in koelcellen te werken, beperkt de mogelijkheid om bepaalde apparatuur te bedienen.
  • In het geval van een terugroeping van producten is een snelle identificatie van alle geproduceerde componenten van groot belang.
  • Ook de mobiele verbindingen of Wifi kan verstoord worden door de geïsoleerde vriescellen.

Is uw bedrijf actief in de voedingssector en heeft u behoefte aan unieke hard-en software oplossingen?

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum.
Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Steffan Hendriks
Accountmanager

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Stuur mij een berichtOf bel +31 321 314 220

Steffan Hendriks
Accountmanager