Skip to main content

Diensten

Van A tot Z, wij nemen uw hele project uit handen

Voor ieder individueel project wordt in overleg met de klant een projectteam samengesteld. Het projectteam bestaat enerzijds uit vertegenwoordigers van uw eigen organisatie en anderzijds uit een Projectmanager en Engineer van DatAction. Via het projectteam blijft u continu op de hoogte en heeft u één aanspreekpunt.

DatAction gaat samen met u na waar de mogelijkheden liggen binnen uw bedrijf om bepaalde processen te optimaliseren (consultancy), zorgt voor een implementatie op maat (project management) en volgt alles op na installatie (support). Ook uw werknemers kunnen een opleiding genieten om met de verschillende oplossingen efficiënt aan de slag te gaan.

DatAction magazijn automatisering diensten
Magazijn consultancy - twee mannen staan tegenover elkaar en lachen.

Consultancy

DatAction begrijpt de hedendaagse uitdagingen in warehousing en denkt businessgericht met u mee. U mag van ons een objectieve kijk op uw werkprocessen verwachten.

ontdek deze dienst

Implementatie

Voor ieder individueel project wordt in overleg met de klant een projectteam samengesteld.  Via het projectteam blijft u continu op de hoogte en heeft u één aanspreekpunt.

ontdek deze dienst
DatAction-Diensten-Support

Support

Ook na oplevering van uw project staan we voor u klaar. Onze support verhoogt de up-time van uw installatie, reduceert de operationele kosten en zorgt voor het waardebehoud van uw investeringen.

ontdek deze dienst