Skip to main content

Sectoren

Support the warehouse operator

DatAction biedt veelzijdige oplossingen die in verschillende sectoren ingezet kunnen worden. De noden en behoeften voor elke sector zijn natuurlijk altijd anders en wij zorgen voor een oplossing op maat. We gaan na wat de mogelijkheden zijn en stellen onze producten en diensten af op de specifieke sector waarin uw bedrijf actief is. Zo garanderen wij een een totaaloplossing die zeker rendement zal opleveren.

Logistiek

Een mobiele en efficiënte oplossing op maat waarmee u tijd bespaart, efficiëntie verhoogt en fouten reduceert. Met o.a. scanning, smartprinting en voice picking kan DatAction u een totaaloplossing bieden voor al uw logistieke uitdagingen.

ontdek deze sector

Veiligheidsdiensten

MDT-systemen (Mobiele Data Terminals), ook gekend als handheld terminals, zijn voor veiligheidsdiensten een uitermate geschikte toevoeging aan hun arsenaal. Door digitaal informatie te voorzien en beschikbaar te stellen kan kordaat gereageerd worden zonder tijdverlies.

ontdek deze sector

Overheid

Onze overheidsinstanties zijn zich al enkele jaren volop aan het digitaliseren. Uiteraard is het hierbij belangrijk dat men niet alleen voor efficiënte tools en technologieën kiest, maar ook dat gebruiksvriendelijkheid en veiligheid gewaarborgd blijven.

ontdek deze sector

Manufacturing

Smart industry, of ook wel industrie 4.0, is de benaming voor de trend waarbij automatisering en digitalisatie van processen in manufacturing bedrijven centraal staan. Het bestaat uit autonome systemen die zorgen voor een naadloze gegevensuitwisseling tussen de verschillende processen.

ontdek deze sector