Skip to main content

Dock Door Control

Snel en foutloos (ver)laden met Dock Door Control

Om een optimaal rendement uit uw productie- en transportprocessen te halen, is het essentieel dat er nergens bruikbare tijd verloren gaat en er zo weinig mogelijk fouten worden gemaakt.

DatAction’s Dock Door Control biedt de ideale oplossing dankzij een grotendeels geautomatiseerde registratie van goederen –  wat de foutenmarge en het tijdverlies aanzienlijk beperkt.

Lees verder
Een stapel dozen in een magazijn, waar dockdeurscanning toegepast wordt.
Snel
Kostenefficiënt
Gebruiksvriendelijk

Snel en foutloos (ver)laden met Dock Door Control

Heeft u ook last van verkeerd verladen pallets of rolcontainers? Of dat er te weinig pallets of rolcontainers verladen worden, verdwijnen of dat het laden van een vrachtauto te lang duurt?

In heel wat industriebedrijven gebeurt de verladingsregistratie door middel van een handmatige scan waarbij het laadproces telkens onderbroken wordt. Dit leidt tot tijdverlies en foutief geladen of verdwenen goederen. Wanneer de lading verkeerd is en er te veel of te weinig geladen wordt, kunnen er serviceproblemen en onvoorziene kosten ontstaan.

Dock Door Control van DatAction

DatAction realiseert oplossingen waarbij u pallet of rolcontainers automatisch worden geregistreerd tijdens de verlading. De oplossing detecteert, registreert en controleert wat er door de “deur” gaat en geeft direct een terugkoppeling naar de expeditie medewerker in de vorm van een “go/no-go” signaal (lamp en/of hoorn), eventueel aangevuld met een volledige en actuele status op een scherm, gevoed vanuit uw ERP of WMS.

Variaties in de locatie van het label of de hoogte van de ladingdrager vormen geen probleem en er kunnen zelfs meerdere ladingdragers gelijktijdig verwerkt worden. Dit bespaart tijd, vergt minder werkkrachten op de werkvloer en geeft zekerheid omtrent de fysieke locatie van goederen zodat uw processen aanzienlijk kostenefficiënter worden en permanent kunnen worden geoptimaliseerd.

Uw vraagstuk

U legt uw vraagstuk bij ons neer, waarna wij kijken wat hiervoor de beste oplossing is. 

Magazijn quickscan

Om de beste inschatting te kunnen maken voor de beste oplossing voor uw magazijn komen wij graag langs. Tijdens ons bezoek kunnen wij een duidelijke inschatting maken. 

Implementatie Dock Door Control

Nadat het plan is uitgewerkt en met u is afgestemd beginnen wij aan de implementatie van het project. 

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum.
Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Steffan Hendriks
Accountmanager

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Stuur mij een berichtOf bel +31 321 314 220

Steffan Hendriks
Accountmanager