Skip to main content

Oplossingen

Verhoog de prestaties in uw magazijn

Ontdek onze diverse oplossingen om verschillende processen in de supply chain te optimaliseren. Warehousing vereist nu eenmaal een optimaal beheer van de processen en onze oplossingen zijn een krachtig hulpmiddel voor u én uw medewerkers om het maximale uit uw bedrijf te halen: WMS, voice picking, augmented reality, RFID, automatisering en meer.

Wij garanderen onze klanten een zeer aantrekkelijke ROI (return on investment).

Bekijk onze oplossingenNeem contact op

Magazijn
automatisering

Het automatiseren van de magazijnprocessen is voor veel bedrijven de volgende stap tot efficiënter werken. Maar wat houdt magazijn automatisering precies in en hoe kan het uw organisatie helpen?

Mobile device
management

MDM omvat een set van technologieën en services die zijn ontworpen om mobiele apparaten van werknemers te monitoren, beheren en beveiligen en dit vanop afstand vanuit één centraal punt.

Spraaktechnologie en
voice picking

Het toepassen van spraaktechnologieën zoals voice picking biedt veel voordelen voor magazijnen in iedere sector. Door gebruik te maken van spraak hebben medewerkers hun handen vrij bij het verzamelen van orders.

BOLT
mobiele werkplek

Als men in een groot magazijn werkt waar veel heen en weer gelopen moet worden, dan kan hier veel tijd aan verloren gaan. Een mobiele werkplek bespaart tijd en vermindert fouten.

Handsfree
scannen

Of het nu gaat om onderdelen van complexe productieprocessen of picking operaties binnen de logistiek; elke seconde telt bij het optimaliseren van deze processen!

Quickscan en
proces optimalisatie

U wilt verschillende processen optimaliseren in uw magazijn? Onze Magazijn Quickscan biedt de oplossing. We analyseren én optimaliseren uw volledige magazijnwerking met al haar componenten.

Voertuiginformatie-
systemen

Realtime informatie en communicatie is essentieel voor hulpverlening medewerkers. Dit zorgt voor specifieke uitdagingen waar rekening mee gehouden moet worden bij het kiezen van de juiste apparatuur.

RFID (Radio
Frequency Identification)

RFID stelt u in staat om op elk moment het overzicht te bewaren. Via technologie die gebruik maakt van radiosignalen, identificeert en lokaliseert u personen of objecten op afstand.

Dock door control

Om een optimaal rendement uit uw productie- en transportprocessen te halen, is het essentieel dat er nergens bruikbare tijd verloren gaat en er zo weinig mogelijk fouten worden gemaakt.