Skip to main content

onze werkwijze 

Van A tot Z, wij nemen uw hele project uit handen.

Voor ieder individueel project wordt in overleg met de klant een projectteam samengesteld. Het projectteam bestaat enerzijds uit vertegenwoordigers van uw eigen organisatie en anderzijds uit een Projectmanager en Engineer van DatAction. Via het projectteam blijft u continu op de hoogte en heeft u één aanspreekpunt.

Wij documenteren en implementeren uw oplossing volgens een stappenplan:

Definitie

Planning

Uitvoering

Opvolging

Oplevering

Support

Definitie

Na een gedetailleerde beschrijving van uw wensen en eisen zal er samen met het projectteam vorm worden gegeven aan de gevraagde totaaloplossing. We definiëren doelstellingen, reikwijdte, resultaten, budget en middelen.

Planning

De verschillende activiteiten worden in kaart gebracht, alsook hun tijdsduur en afhankelijkheden. Dit laat toe de resources goed in te plannen.

Uitvoering

Hierbij focust eenieder zich op zijn taken zoals gedefinieerd in het projectplan. Het projectteam rapporteert over de vooruitgang en lost (onvoorziene) problemen op.

Opvolging en implementatie

Hierbij wordt de executiefase gemonitord met aandacht voor realisatie van milestones en beheersing van projectkosten.

Oplevering

Hier gaat onze aandacht uit naar het opleveren van het vereiste “product”, door middel van een doorgedreven performance test.

Support / ontzorging

Ook na oplevering van uw project staan we voor u klaar. Onze support verhoogt de up-time van uw installatie, reduceert de operationele kosten en zorgt voor het waardebehoud van uw investeringen. Daarom kiezen steeds meer klanten voor een langdurige samenwerking met DatAction op het gebied van onderhoud en ondersteuning.

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum.
Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Reinier Peelen
Project Engineer

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Stuur mij een berichtOf bel +31 321 314 220

Reinier Peelen
Project Engineer