Skip to main content

Klantverhalen

Een hoge klanttevredenheid staat bij ons centraal. Op deze pagina vindt u een greep uit de opdrachten waar wij trots op zijn. We nemen u graag mee in wat wij gedaan hebben, welke keuzes we hebben gemaakt en hoe de klant dit heeft ervaren.

Lees onze klantverhalen
Klantverhalen van DatAction

Woodvision B.V., gevestigd in Kampen, ontwikkelt en produceert kwalitatief hoogwaardige tuinhoutproducten om het buitenleven voor iedereen zo optimaal mogelijk te maken.

Textaafoam uit Tilburg is een echt familiebedrijf, gespecialiseerd in meubelstoffen. Ze staan voor de beste koop op het gebied van prijs en kwaliteit, waarbij alle producten voldoen aan de eisen die de wet en markt…

Het oude voice-systeem van Volvo Cars, ter bevoorrading van de productielijnen, was technisch verouderd. De spraakherkenning functioneerde traag en vervangende hardware was niet meer beschikbaar.

De distributiecentra van DAF maakten gebruik van een voice picking systeem van een andere aanbieder. Men liep daarbij tegen issues aan met onder meer de stemherkenning en complexe combinaties van in te spreken checkdigits.

Alter Pharma Group is een vooraanstaande fabrikant van medicijnen. 140 medewerkers werken verdeeld over 14 landen aan het doel: betaalbare medicijnen voor iedereen beschikbaar maken. Wij hielpen met Alter Pharma Group met het efficiënter maken…

Bleckmann maakt duurzame groei van merken in mode-, lifestyle- & consumentenelektronica mogelijk door datagedreven, logistieke oplossingen te bieden. Wij hielpen medewerkers van Bleckmann met het efficiënter invullen van hun werkdag.

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum.
Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Younes ben Mohamed
Technical Manager

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Stuur mij een berichtOf bel +32 53 825 880

Younes ben Mohamed
Technical Manager