Skip to main content

Textaafoam

Textaafoam

Textaafoam uit Tilburg is een echt familiebedrijf, gespecialiseerd in meubelstoffen. Ze staan voor de beste koop op het gebied van prijs en kwaliteit, waarbij alle producten voldoen aan de eisen die de wet en markt stellen. Creativiteit zit in het DNA van Textaafoam, wat je onder meer terugziet in het enorme assortiment. Textaafoam wilde graag de volgende stappen zetten op het gebied van hardware en software voor hun warehouse en logistieke proces.

Lees verder

Leestijd: 4 minuten

x bekeken

De vraag

Textaafoam is dé Europese B2B groothandel voor meubelstoffen. Om die positie te verstevigen, wilden zij een nieuw WMS – systeem inclusief bijbehorende apparatuur implementeren. Bij Textaafoam werd voorheen gewerkt met Windows apparatuur. Windows is eind 2020 gestopt met het leveren van support in de industriële omgeving. Daardoor was de transitie naar Android voor Textaafoam een belangrijke uitdaging.

De oplossing

Textaafoam is op basis van ons advies gaan testen met de Zebra TC52x in combinatie met de Pro Glove Mark display 2 en dit was een succes! Om deze devices ook optimaal te kunnen beheren is er tevens gekozen voor MDM (Mobile Device Management). Hierdoor kan DatAction haar dienstverlening nog beter (remote) optimaliseren. Bij deze oplossing is daarnaast gekozen voor onze eigen slimme oplaadkast / uitgiftekast.

Het resultaat

Door de geadviseerde combinatie van onze oplossingen, zet Textaafoam een belangrijke stap naar de toekomst. Door deze nieuwe oplossingen is de efficiëntie en snelheid binnenin het warehouse aanzienlijk verbeterd. Zo kunnen alle devices nu centraal worden beheerd. Daarnaast kan worden gemonitord welk device is gekoppeld aan welke werknemer.

Sinds 2019 is DatAction onze hofleverancier voor de hardware in het magazijn. Wij hebben in die jaren goede ervaringen met de service van DatAction. Dit was voor ons de reden om hen ook dit project toe te vertrouwen.

Marcel BijsterveldTextaafoam