Skip to main content

Mobile Device Management (MDM) Remote Support

Monitoren, beheren en beveiligen van mobiele apparaten

MDM (Mobile Device Management) omvat een set van technologieën en services die zijn ontworpen om mobiele apparaten van werknemers te monitoren, beheren en beveiligen en dit vanop afstand vanuit één centraal punt (Remote Support).

Lees verder
Minimale supportkosten
Minimaal risico
Kostenbesparend

Mobile Device Management

De MDM (Mobile Device Management) oplossingen van DatAction ondersteunen een breed scala aan mobiele toestellen en besturingssystemen (Windows, Linux, Android, IOS, en meer). Bovendien is de user interface zeer gebruiksvriendelijk. Alle functionaliteiten zijn GDPR conform.

DatAction  minimaliseert met MDM uw supportkosten, business risico’s en uitval van apparaten, terwijl veiligheid en functionaliteit geoptimaliseerd worden.

DatAction biedt MDM aan als software-as-a-service (SaaS), waardoor uw investeringskosten laag blijven: voor een vast maandelijks bedrag per toestel, realiseert u alle vermelde voordelen. U heeft hierbij de keuze tussen een cloud-based oplossing of een oplossing op uw eigen server.

U wenst een eenvoudig te beheren systeem dat u volledige controle geeft over al uw toestellen en bovendien het meest gebruikte systeem op de markt is? Dan bent u op de juiste plaats bij DatAction. Wij helpen u bij de ingebruikname van de software en ondersteunen u bij eventuele problemen. Neem gerust contact op voor meer informatie of advies op maat van uw bedrijf.

Soti Mobicontrol

SOTI Mobicontrol is de leider in het beheren van apparaten die men gebruikt in sectoren als logistiek, transport, warehousing, detailhandel en buitendienst. Wat SOTI MobiControl makkelijker voor u maakt is het beveiligen en het beheren van al uw toestellen, en dit allemaal via één zeer gebruiksvriendelijke interface.

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum.
Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Arne Van Erum
Business Development Engineer

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Stuur mij een berichtOf bel +31 321 314 220

Arne Van Erum
Business Development Engineer