Skip to main content

Soti MobiControl

Volledige controle over al uw mobiele apparaten

In het kort is SOTI MobiControl een Enterprise Mobility Management oplossing die zowel Windows, Linux als Android en Apple besturingssystemen beveiligt en beheert.

Lees verder
Ondersteunt Android, Windows, iOS en meer
Biedt krachtige beveiligingsfuncties
Voor bedrijven van elke omvang

Wat is SOTI MobiControl precies?

SOTI Mobicontrol is de leider in het beheren van apparaten die men gebruikt in sectoren als logistiek, transport, warehousing, detailhandel en buitendienst. Wat SOTI MobiControl makkelijker voor u maakt is het beveiligen en het beheren van al uw toestellen, en dit allemaal via één zeer gebruiksvriendelijke interface.

Waarom kiezen voor Mobile Device Management zoals SOTI MobiControl?

Mobile Device Management, of kortweg MDM, maak het mogelijk om volledige controle te hebben. Dit brengt veel voordelen met zich mee zoals:

  • Volledige controle over al uw (mobiele apparaten)
  • Het traceren van toestellen
  • Manager- en gebruikersbeleid beheren
  • Het beveiligen van bedrijfsgegevens
  • Applicatie management

De MDM (Mobile Device Management) oplossingen van DatAction, zoals SOTI MobiControl, ondersteunen een breed scala aan mobiele toestellen en besturingssystemen. Denk hierbij aan Windows, Linux, Android, iOS etc. Alle functionaliteiten zijn GDPR conform. Wij bieden MDM aan als SaaS (software as a service). Hierdoor blijven uw investeringskosten laag. Voor een vast maandelijks bedrag per toestel realiseert u alle vermelde voordelen. Hierbij heeft u de keuze tussen een cloud-based oplossing of een oplossing op uw eigen server. 

Door middel van MDM kunt u uw supportkosten, business risico’s en uitval van apparaten minimaliseren. En dit allemaal terwijl veiligheid en functionaliteit geoptimaliseerd worden.

Soti Mobicontrol implementeren op uw werkplaats?

Wilt u een eenvoudig te beheren systeem die u volledige controle geeft over al uw toestellen, en bovendien het meest gebruikte systeem op de markt is? Dan kan DatAction u van dienst zijn. Wij kijken graag met u naar de beste oplossing voor uw situatie. Neem nu contact met ons op.

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum.
Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Arne Van Erum
Business Development Engineer

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Stuur mij een berichtOf bel +32 53 825 880

Arne Van Erum
Business Development Engineer