Skip to main content

Terminal Emulatie

Van Microsoft naar Android bedrijfsoplossingen

Terminal Emulatie houdt in dat een traditionele terminal of clientcomputer (die verbonden is met een server of mainframe) op een moderne interface nagebouwd wordt.

Lees verder
Kostenbesparend
Snelle implementatie
Risicobeperking

Schermen

Tegenwoordig vereist de touchscreen-markt grafisch aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke schermen. Met Terminal Emulatie behoudt u zo de onderliggende functionaliteiten van uw terminals of clientcomputers, maar stopt u ze in een modern jasje en bijhorende interface die de eindgebruiker vandaag de dag gewend is.

Vandaag is het mogelijk om met een softwaretool traditionele ‘groene schermen’ om te zetten in moderne touchvriendelijke schermen. Er wordt een soort grafische laag over de toepassing gecreëerd, zonder veranderingen in de huidige applicatie en het WMS.

DatAction ontwikkelt deze grafische laag altijd samen met de klant. We doorlopen het huidige pickingproces en ontwerpen op basis daarvan de nieuwe grafische laag. Zo behoudt u de volledige controle over het uiterlijk van de moderne schermen zonder in te boeten aan de functionaliteiten waarop uw werkprocessen berusten.

Oplossingen en voordelen van Terminal Emulatie

Onze nieuwste software ondersteunt alle emulatieschermen én alle input die ze mogelijks verwerken. De software detecteert automatisch de emulatieschermen en aan de hand daarvan wordt bepaald welke input vereist is. Dit kan per veld of scherm gedefinieerd worden.

Denk bijvoorbeeld aan quantity (QTY) input, waar alleen een numeriek toetsenbord voor nodig is. Of wanneer het antwoord simpelweg “ja” of “nee” is, worden kiesvelden omgezet in toetsen. Terminal Emulatie (TE) is daarom een unieke en krachtige tool waarbij niet alleen de gebruiksvriendelijkheid geoptimaliseerd wordt, maar ook de productiviteit van uw medewerkers. Enkele voordelen en features die TE te bieden heeft:

  • Productiviteit: Verhoogde productiviteit door gestroomlijnde en gebruiksvriendelijke toepassingsschermen.
  • Bescherm investeringen: Exploiteer en bescherm investeringen in host applicaties en servers.
  • Snelle implementatie: Gebruik onmiddellijk  bestaande apps op Android-, iOS- en Windows touchscreen-apparaten.
  • Risico beperking: Implementeer een moderne touchscreen-app zonder de risico’s van lange implementatiecycli, dure software of services.

DatAction maakt hiervoor gebruik van hoogwaardige platformen die een moderne werkomgeving creëren zoals onder andere StayLinked van SmartTE en Ivanti van Velocity.

Denkt u er ook aan om de terminals en devices in uw werkomgeving te moderniseren? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum.
Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Roelof van den Berg
Accountmanager

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Stuur mij een berichtOf bel +31 321 314 220

Roelof van den Berg
Accountmanager