Skip to main content

After Sales Service

Wij staan voor u klaar, ook na oplevering.

DatAction helpt u graag verder zowel voor en na de levering, als na de implementatie van onze oplossing of product. Om uw bedrijfsprocessen ongehinderd door te laten lopen biedt DatAction verschillende vormen van ondersteuning aan.

Lees verder
DatAction after sales service
Volledige nazorg na oplevering
Continuïteit, zekerheid
Ontzorging

Ondersteuning en advies op maat

Om u een optimale service te kunnen aanbieden op basis van uw specifieke noden, stellen wij volgende personen en afdelingen ter beschikking:

  • Onze helpdesk: Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur. Dit kan zowel telefonisch als via e-mail. Met de ondersteuning van een Mobile Data Management systeem kunnen we u ook remote en in real time van dienst zijn.
  • Field Service Engineers: Onze engineers komen op locatie om eventuele storingen te onderzoeken en op te lossen. Vanuit onze servicecontracten wordt lokaal onderhoud in verschillende vormen aangeboden, maar ook zonder servicecontract is ondersteuning mogelijk.
  • Project Managers: Zij vormen uw Single Point of Contact tijdens het project.
  • Software developers:  Zij staan in voor analyse en ontwikkeling van de software die uw logistieke proces ondersteunt, inclusief integratie met uw huidig backoffice systeem.
  • Repair Center: DatAction coördineert de reparatie van uw defecte apparatuur vanuit het repair center. Uw apparatuur wordt tevens geconfigureerd en getest, zodat deze direct weer kan worden ingezet. De reparatie kan tevens op locatie uitgevoerd worden.

Nood aan ondersteuning bij uw project, hard- of software? Neem gerust contact op voor meer informatie en advies op maat.