Trainingen voor bedrijven

Haal de kennis in huis

DatAction verzorgt professionele trainingen zodat u zelf eerstelijns support kan uitvoeren op uw hardware en software, alsook gebruikersopleidingen waarmee u het maximum uit onze oplossingen haalt.

Lees verder
Haal het maximale uit onze oplossingen
Veel verschillende trainingen

Trainingen voor

Voor de volgende oplossingen bieden wij trainingen aan:

• Hardwaregebruik en -configuratie
  • Mobile Device Management
  • Bartender
  • Wi-Fi
  • Voice Picking
  • RFID
  • Augmented Reality

Gebruikersopleidingen

Tijdens onze hands-on gebruikersopleidingen leren uw medewerkers hoe ze de apparatuur op een correcte werkwijze kunnen gebruiken. Tevens overlopen we het stappenplan voor de vervanging van een onderdeel of het oplossen van een storing. Denk hierbij aan het ontwerpen van labels met Bartender, het vervangen van een papierrol bij een printer of het configureren van een (nieuwe) terminal.

First line support

Ook bieden wij u trainingen aan op het gebied van troubleshooting bij al onze oplossingen.

Neem voor meer informatie, vragen of voor het maken van een afspraak vrijblijvend contact met ons op.