Skip to main content

Manufacturing

Manufacturing en industrie 4.0

Smart industry, of ook wel industrie 4.0, is de benaming voor de trend waarbij automatisering en digitalisatie van processen in manufacturing bedrijven centraal staan. Het bestaat uit autonome systemen die zorgen voor een naadloze gegevensuitwisseling tussen de verschillende processen. Een bekendere term hiervoor is ‘Smart factories’. Binnen deze smart factories worden alle machines en hardware gekoppeld in één gestroomlijnd geheel om duidelijke inzichten te creëren. De afzonderlijke processen kunnen hierdoor beter geoptimaliseerd worden.

Lees verder
Flexibele integratie met andere systemen
Kostenbesparend
Verhoogd productiviteit werknemers

Manufacturing en industrie 4.0

Kansen in de manufacturing industry

Smart manufacturing creëert nieuwe kansen voor productiebedrijven doordat het de levertijden inkort en er over het algemeen efficiënter gewerkt kan worden. Digitalisering en automatisatie vormen daarbij de basis en zijn bijgevolg onmisbaar geworden. Waar andere bedrijven nog werken met verouderde software en een groter risico lopen op lagere productiviteit, kan u met de oplossingen van DatAction uw fabriek en warehouse  een intelligentie-injectie geven, die werkelijk een concurrentievoordeel zal opleveren.

Dankzij de digitalisering en automatisering van uw processen kunnen uw werknemers zich focussen op de essentie van hun takenpakket Uw productie kan perfect geïntegreerd worden in de supply chain, wat resulteert in kortere levertijden, een verhoogde leverbetrouwbaarheid en lagere voorraden. Met DatAction heeft u een partner die met u meedenkt en ook instaat voor de implementatie van de oplossingen op de werkvloer. Wij zorgen ervoor dat u uw processen efficiënter beheert en optimaliseert, met een lagere kost / foutenmarge én een hogere algemene productiviteit als gevolg.

Uitdagingen manufacturers

Manufacturingbedrijven kampen vandaag met een hele reeks uitdagingen zoals constante kwaliteitscontrole, het continu zoeken naar een verhoging van de productiviteit, track & trace doorheen het hele bedrijf… Al deze noden en behoeften vragen om een gecentraliseerd en just-in-time overzicht in het verloop de processen- iets waar de concurrentie steeds meer mee bezig is en waar u dus niet achteraan kan hinken. Digitalisatie en automatisatie bieden hier een oplossing.

Inzicht krijgen in het in- en uitvoeren van goederen, het monitoren van beschikbare resources en maximale automatisatie van datavergaring – het zijn cruciale onderdelen van de manufacturing industrie die steeds belangrijker worden. Naast gepersonaliseerde hard- en software oplossingen moet er in eerste instantie gekeken worden naar de huidige situatie waarin uw bedrijf zich bevindt en de situatie waar u naartoe wilt. Een ervaren strategie partner in het optimaliseren van processen is daarom een must.

Vrijblijvend de toekomstplannen van uw manufacturing bedrijf bespreken? Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent onze oplossingen.

Automotive

Lees verder

Voeding

Lees verder

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum.
Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Reinier Peelen
Project Engineer

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Stuur mij een berichtOf bel +31 321 314 220

Reinier Peelen
Project Engineer