Barcodescanners

U kiest misschien voor een barcode scanner, maar wat u eigenlijk aanschaft zijn scanmogelijkheden. De mogelijkheid om beschadigde barcodes te scannen, zware werkomgevingen te overleven én het dagelijkse beheer te stroomlijnen. DatAction anticipeert op elke uitdaging, zodat u alles, overal en altijd kunt scannen. Laat niets tussen u en uw scanbehoeften staan. De scanners van DatAction kunnen non-stop onder zware omstandigheden werken met 24 uur per dag ergonomie en speciaal gebouwde vormfactoren, zodat u weet dat u de beste scanner voor uw taak hebt. Kies uit een breed portfolio van hoogwaardige scanners die uitblinken in elk doel en elke prijs. Onze barcode scanners zijn geschikt voor verschillende scan afstanden (van kort tot middel en lang) en temperatuursomstandigheden.

Voor barcode scanners geldt dat testen in de praktijk aan te raden is. Benader ons daarom voor een vrijblijvende demo, waarbij we u kennis kunnen laten maken met de barcode scanners van diverse topmerken zoals Zebra, Datalogic en Honeywell.

Demo aanvragenBekijk onze merkenGebruik de selector
Loading

Vraag een offerte aan voor

Barcodescanners

"*" geeft vereiste velden aan

Uw gegevens

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum.
Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Reinier Peelen
Project Engineer

Stuur mij een berichtOf bel +31 321 314 220

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Stuur mij een berichtOf bel +31 321 314 220

Reinier Peelen
Project Engineer