Robuuste tablet PC’s

Een robuuste tablet-pc heeft een veel betere bouwkwaliteit dan een consumenten product. Een robuuste tablet-pc kan overal mee naartoe en presteert uitzonderlijk onder alle zware omstandigheden die u tegenkomt. Slinger hem over uw schouder en neem hem zonder problemen binnen en buiten mee door druppels, stof, stortbuien, extreme hitte en temperaturen onder het vriespunt.

Voeg een toetsenbord, extra batterij of zelfs een scanner toe: alles wat u nodig heeft om te presteren volgens uw eigen hoge standaarden. Werk op vertrouwde en gebruiksvriendelijke Windows 10- of Android-besturingssystemen, met vrijwel overal connectiviteit. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Demo aanvragenBekijk onze merkenGebruik de selector

Waarom een robuuste tablet PC?

Bovenstaande werkomgevingen zijn vaak ruig. Hier krijgen tablets vaak te maken met vuil en stof, maar daarnaast ook komt het ook vaak voor dat ze vallen of ergens tegenaan botsen. In dat geval is het wenselijk dat uw tablet tegen een stootje kan. Een robuuste tablet PC (ook wel rugged tablet) is speciaal gemaakt voor deze omstandigheden. Ze zijn aanzienlijk duurzamer dan een consumenten tablet door hun sterke behuizing en de stof- en waterresistentie.

Meer voordelen van een robuuste tablet PC

Ze beschikken over efficiënte uitbreidingen

Robuuste tablet PC’s kunnen zo uitgebreid worden dat ze perfect ingezet kunnen worden voor magazijnen, buitendienst, industriële sites en overheidsdiensten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitbreidingen als RFID scanners en barcodescanners. Zo heeft u alles wat u nodig heeft bij de hand.

Daarnaast zijn er robuuste laptops en tablets die beschikken over een verhoogde leesbaarheid, zodat het scherm nog steeds goed te zien is in de felle zon, of tablets die geschikt zijn om te gebruiken bij temperaturen onder nul. Het scherm mag dan niet bevriezen en moet ook te bedienen zijn met handschoenen. Het is belangrijk om over de gebruiksomstandigheden na te denken en dan de juiste robuuste tablets PC’s of laptop te kiezen. DatAction kan u hierbij helpen.

Batterijduur en software

Robuuste tablet PC’s zijn gemaakt om in elke situatie te blijven werken. Een groot voordeel is dat de batterij verwisseld kan worden terwijl de tablet aanstaat. Zo verliest u nooit kostbare tijd en hoeft u hem niet constant op te laden. De batterij gaat ook aanzienlijk langer mee dan die van een consumenten tablet. Daarnaast kan de software op de tablets zo aangepast worden dat er enkel bedrijfssoftware en applicaties voor werk gedraaid kunnen worden. De aangeboden robuuste tablets PC’s opereren op Windows of Android software.

Relatief lage kosten

Door de duurzaamheid van de robuuste tablet PC’s is er sprake van weinig uitval. Uitval van tablets kan zorgen voor vervelende problemen in uw bedrijfsprocessen. Door de eerder genoemde voordelen en de besparing van kostbare tijd door weinig uitval kan een robuuste tablet PC relatief gezien goedkoper zijn dan een consumenten tablet.

Welke robuuste tablet PC heb ik nodig?

Robuuste tablet PC’s kunnen in veel verschillende branches en omgevingen worden ingezet. We begrijpen dat het daarom lastig kan zijn de juiste voor uw situatie te vinden. Onze partners Zebra, Honeywell, Getac, Durabook en Panasonic hebben een groot assortiment. DatAction helpt u graag met het maken van de juiste keuze en de implementatie van de robuuste tablets.

Vraag een offerte aan

Onze robuuste tablet PC’s merken

Loading

Vraag een offerte aan voor

Robuuste tablet PC's

"*" geeft vereiste velden aan

Uw gegevens

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum.
Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Reinier Peelen
Project Engineer

Stuur mij een berichtOf bel +31 321 314 220

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Stuur mij een berichtOf bel +31 321 314 220

Reinier Peelen
Project Engineer