Skip to main content

Handsfree scannen met ProGlove

Ergonomie, veiligheid en motivatie

De ProGlove is een innovatief en bovenal een gebruiksvriendelijk product. Het is ontworpen om de productiviteit van werknemers in verschillende sectoren te verhogen. In het kort is de ProGlove een draagbare scanner die bovenop de hand gedragen wordt en zorgt voor nauwkeurige en snelle gegevensverzameling in magazijnen. Benieuwd welke voordelen deze handscanner nog meer biedt?

Ik wil meer weten
Een foto van het handenvrij scannen met de ProGlove. Medewerker richt het apparaat op barcodes.
Efficiënt werken door vrije handen
Beter inzicht in proces d.m.v. sensoren
Hogere werktevredenheid i.v.m. betere ergonomie

Hoe werkt de ProGlove?

De scanner met de trigger is zo ontworpen dat hij nauwkeurige en snelle gegevensverzameling mogelijk maakt. ProGlove heeft draagbare barcode scanners ontwikkeld die bedoeld zijn om de productiviteit van de supply chain aanzienlijk te verbeteren. Deze scanners zijn zeer licht van gewicht, waarmee je handsfree kunt werken. De scanner wordt bovenop de hand gedragen door middel van een soort handschoen. De gebruiker kan de barcode scannen d.m.v. een trigger. Om te bevestigen of de scan geslaagd is, maakt de ProGlove scanner gebruik van verschillende signalen, zoals LED-licht, trillingen, geluid of een E-Ink display. Het is mogelijk om zowel 1D als 2D barcodes te scannen met deze apparaten.

Contact opnemen

Specificaties van de ProGlove

  • Afmetingen: De afmetingen variëren afhankelijk van het model, maar de ProGlove is over het algemeen compact genoeg om gemakkelijk aan iedere hand te dragen.
  • Leessnelheid: De scanner is in staat om barcodes te lezen met snelheden tot 60 scans per minuut.
  • Connectiviteit: De ProGlove kan verbinding maken met andere apparaten via Bluetooth.
  • Batterijduur: De batterijduur van de ProGlove varieert afhankelijk van het model en de gebruiksomstandigheden, maar kan tot 15 uur meegaan op een enkele lading.
  • Besturingssysteem: De ProGlove kan werken met verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, Android en iOS.

Opmerking: Het is belangrijk om te weten dat de specificaties van de ProGlove afhankelijk zijn van het specifieke model en de configuratie. Wilt u de specificaties een specifiek model weten? Vraag het dan aan één van onze experts!

Wat zijn de concrete voordelen van de ProGlove?

Verhoogde efficiëntie: De ProGlove zorgt voor een verhoogde efficiëntie en productiviteit van magazijnmedewerkers. Dit, omdat er op een veel snellere wijze gegevens verzameld kunnen worden én op een meer nauwkeurige wijze.

Ergonomisch ontwerp: Het ergonomische ontwerp van de ProGlove zorgt voor een comfortabele pasvorm en minimaliseert vermoeidheid van de handen en armen bij langdurig gebruik. Dit kan ook leiden tot minder werkgerelateerde blessures en verzuim.

Gemakkelijk te integreren: De ProGlove kan gemakkelijk worden geïntegreerd in de bestaande werkprocessen, waardoor er geen of weinig extra training of aanpassingen nodig zijn. Zo kunt u snel aan de slag.

Kostenbesparend: De ProGlove kan leiden tot een vermindering van de tijd die nodig is voor taken en tot een vermindering van de kosten door verbeterde efficiëntie.

Draadloos en efficiënt: Specifiek gebruikt de ProGlove Bluetooth Low Energy (BLE) om draadloos te communiceren met andere apparaten, zoals smartphones, tablets en computers. Hierdoor kunnen gebruikers handsfree werken en de gegevens die worden verzameld met de ProGlove direct naar andere apparaten verzenden zonder dat er kabels nodig zijn.

Contact opnemen

Optimaliseer uw magazijnprocessen met ProGlove!

Wilt u ook efficiënter en sneller werken in uw magazijn? Laat de ProGlove u daarbij helpen! Onze experts staan klaar om u te adviseren over de implementatie in uw magazijn. 

Uw vraagstuk

U legt uw vraagstuk bij ons neer, waarna wij kijken wat hiervoor de beste oplossing is. 

Magazijn quickscan

Om de beste inschatting te kunnen maken voor de beste oplossing voor uw magazijn komen wij graag langs. Tijdens ons bezoek kunnen wij een duidelijke inschatting maken. 

Implementatie ProGlove

Nadat het plan is uitgewerkt en met u is afgestemd beginnen wij aan de implementatie van het project. 

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum.
Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Reinier Peelen
Project Engineer

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Stuur mij een berichtOf bel +31 321 314 220

Reinier Peelen
Project Engineer