Skip to main content

Logistiek

Betrouwbare oplossingen voor magazijnen

Een mobiele en efficiënte oplossing op maat waarmee u tijd bespaart, efficiëntie verhoogt en fouten reduceert. Met o.a. scanning, smartprinting en voice picking kan DatAction u een totaaloplossing bieden voor al uw logistieke uitdagingen. Het automatiseren van uw magazijnbeheer voorkomt mogelijke schade aan producten en zorgt voor een duidelijk overzicht in productbeheer.

Lees verder
Totaaloplossingen op maat
Kostenbesparend
Betrouwbare partner

Betrouwbare oplossingen voor magazijnen

Uitdagingen in logistiek en distributiecentra

Goederen dienen zo snel mogelijk en foutloos te worden verwerkt. En daarvoor is een effectieve en efficiënte oplossing nodig in uw magazijn. Wij houden rekening met een aantal uitdagingen voor een zo optimaal mogelijk rendement:

  • Gezien de korte levertijden vereist door consumenten, krijgen logistieke centra steeds meer te maken met snellere verwerkingsprocessen, waardoor altijd kort op de bal gespeeld moet worden door zowel medewerkers als beheerders.
  • Het gebruik van zeer grote magazijnruimten brengt altijd een extra uitdaging met zich mee. Het overzicht gaat snel verloren en dikwijls wordt hier ook in de hoogte gewerkt bij het stapelen van goederen. Ergonomie en veiligheid zijn dus altijd factoren om rekening mee te houden.
  • Hoge concurrentiedruk resulteert in een hoog kostenbewustzijn en automatisatie.

DatAction is uw partner in het maken van de juiste keuzes en het leveren van optimale auto-ID oplossingen. Met specialisatie in barcode scanning, RFID-tags en voice picking of door het inzetten van een passende auto-ID oplossing optimaliseren wij uw warehouse processen.

Benieuwd naar de oplossingen die uw logistieke processen kunnen stroomlijnen? Neem gerust contact op voor meer informatie of om uw specifieke wensen te bespreken.

Havenbedrijven

Lees verder

E-commerce

Lees verder

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum.
Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Younes ben Mohamed
Technical Manager

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Stuur mij een berichtOf bel +32 53 825 880

Younes ben Mohamed
Technical Manager