Skip to main content

Overheid

Digitalisering voor overheidsinstanties

Onze overheidsinstanties zijn zich al enkele jaren volop aan het digitaliseren. Uiteraard is het hierbij belangrijk dat men niet alleen voor efficiënte tools en technologieën kiest, maar ook dat gebruiksvriendelijkheid en veiligheid gewaarborgd blijven. DatAction biedt de overheidssector kostenefficiënte en moderne oplossingen om die digitalisatie verder uit te rollen. Het spreekt voor zich dat deze oplossingen telkens conform de geldende wetgevingen en richtlijnen zijn.

Lees verder
Totaaloplossingen op maat
Kostenbesparende en moderne oplossingen
Verhoogd productiviteit werknemers

Digitalisering voor overheidsinstanties

Logistieke processen bij overheidsinstanties

DatAction heeft al jaren ervaring met Europese aanbestedingen en sloot reeds verschillende overheidscontracten af, bijvoorbeeld met het Ministerie van Defensie.

Om de professionele werking van het Ministerie van Defensie te waarborgen, tekende DatAction een raamcontract voor de levering van Automatische Identificatie Apparatuur. Hierbij leveren we labelprinters, barcodescanners en toebehoren zoals etiketten. Ook het onderhoud van het materiaal is een onderdeel van de service die onmogelijk kan ontbreken. DatAction voorziet het onderhoud van zowel nieuwe als bestaande printers en scanners om de logistieke operaties vlot te laten verlopen.

Optimaliseren van warehouse operaties

Net zoals in bedrijven is het voor een overheid belangrijk om de interne processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Tal van logistieke automatiseringen zijn daarbij een grote troef. De automatiseringsprocessen van DatAction, zoals bijvoorbeeld onze warehousing oplossingen, zorgen er bij de overheid voor dat alle processen optimaal verlopen.

Logistieke processen kunnen gedigitaliseerd en geoptimaliseerd worden. Hierdoor kan het werk met meer focus en nauwkeurigheid worden uitgevoerd. Bovendien ligt de foutenmarge aanzienlijk lager door onze warehousing solutions, wat dan weer leidt tot een hogere kostenefficiëntie en arbeidsbesparing.

Robuuste oplossingen

DatAction is gespecialiseerd in het leveren van specifieke producten en oplossingen voor uiteenlopende sectoren. Ook voor Defensie heeft DatAction het juiste materiaal om alle operaties zo efficiënt en veilig mogelijk te laten verlopen.

Om de optimale werking van de producten te garanderen zijn ze robuuster ontworpen en voorzien van de nodige bescherming. Bijvoorbeeld in warehouses kunnen de werkomstandigheden verschillen. Zoals buitenstockage, een omgeving met veel stof of een lage temperatuur stockage.

Beveiliging van logistieke overheidsprocessen

Overheden gaan vaak om met vertrouwelijke en belangrijke informatie. Om die reden is het essentieel te kunnen vertrouwen op beveiligde hedendaagse technologieën (vaak een combinatie van soft- en hardware). Zo zijn resultaten en informatie meteen beschikbaar en kunnen ze aan de bevoegde personen worden doorgegeven zonder het risico dat de informatie verloren gaat of in verkeerde handen terecht komt.

DatAction biedt oplossingen voor verschillende sectoren en met verschillende producten. Meer weten over onze aanpak? Neem gerust contact met ons op.

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum.
Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Steffan Hendriks
Accountmanager

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Stuur mij een berichtOf bel +31 321 314 220

Steffan Hendriks
Accountmanager