Skip to main content

Veiligheidsdiensten

Uitdagingen voor de veiligheidsdiensten

Altijd en overal beschikken over realtime informatie en communicatie is essentieel voor hulpverlening medewerkers. Dit zorgt voor een aantal specifieke uitdagingen waar zeker rekening  mee gehouden moet worden bij het kiezen van de juiste apparatuur.

Lees verder
Ruime ervaring met hulpdiensten
Totaaloplossingen op maat
Kostenbesparend

Mobiele data terminals

MDT-systemen (Mobiele Data Terminals) zijn voor veiligheidsdiensten een uitermate geschikte toevoeging aan hun arsenaal. Door digitaal informatie te voorzien en beschikbaar te stellen kan kordaat gereageerd worden zonder tijdverlies. Bovendien worden de producten met onze expertise geconfigureerd en ingericht zodat u ze meteen kan gebruiken.

Betrouwbare oplossingen voor brandweer en ambulance

Voor ambulances en brandweerwagens is tijd van levensbelang, letterlijk. Er dient altijd snel gehandeld te worden. DatAction levert al jarenlang voertuiginformatie systemen aan veiligheidsdiensten in Nederland die zorgen voor zekerheid en stabiliteit.

Welke uitdagingen hebben veiligheidsdiensten?

  • Computers, devices en terminals moeten 24/7 werken in deze sector. Een defect of storing is uit den boze en mag niet voorkomen zodat de hulpverlening ten alle tijden beschikbaar en bereikbaar is.
  • Hardware moet geschikt zijn voor voertuiggebruik en op locaties waar het incident zich voordoet. Ze moeten dan ook bruikbaar blijven in moeilijke omstandigheden zoals bijvoorbeeld een brand of overstroming. Bovendien kan ook de werkkledij van bijvoorbeeld brandweermannen voor een extra moeilijkheid zorgen bij gebruik van de toestellen. Ook op vlak van gebruiksvriendelijkheid en multi-inzetbaarheid moet de hardware dus aan bepaalde specificaties voldoen.
  • Informatie moet in realtime verwerkt kunnen worden via stabiele en storingsvrije verbindingen.
  • Totaaloplossingen moeten storingsvrij functioneren in een voertuig.

Om deze uitdagingen aan te gaan is er de nodige kennis en ervaring nodig. DatAction heeft tal van oplossingen gerealiseerd voor hulpdiensten in België en Nederland. Hierdoor hebben we ruime ervaring in het betrouwbaar opleveren van MDT-systemen. Al meer dan 500 hulpverleningsvoertuigen zijn voorzien van de systemen van DatAction.

Op zoek naar een betrouwbare hard- en software partner om uw veiligheidsdienst te moderniseren? Neem gerust contact op voor vrijblijvende informatie en advies op maat.

Informatiesystemen voor de brandweer

Lees verder

Informatiesystemen voor de ambulance

Lees verder

Stabiliteit én betrouwbaarheid zijn cruciaal

Met onze jarenlange ervaring kiest u voor slimme voertuiginformatiesystemen die het verschil maken.
Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Roelof van den Berg
Accountmanager

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Stuur mij een berichtOf bel +31 321 314 220

Roelof van den Berg
Accountmanager