Bolt – mobiele werkplek

Wanneer men in een magazijn of productieomgeving werkt waar veel heen en weer gelopen moet worden kan hier veel tijd aan verloren gaan. Medewerkers moeten bijvoorbeeld constant op en neer lopen naar hun vaste printer, PC of werkplek. Voor veel magazijn managers kan het een uitdaging zijn om oplossingen te vinden voor het verkorten van de loopafstanden. Door de loopafstanden te verkleinen kan er efficiënter gewerkt worden en wordt de tijd effectiever gebruikt. Hoe bereikt u dit? Door het inzetten van een mobiele werkplek!

Demo aanvragenBekijk onze merkenGebruik de selector

Een mobiele werkplek bespaart tijd en vermindert fouten

In veel gevallen moeten medewerkers in een magazijn labels of bonnen printen op een centrale plek. Deze labels en bonnen moeten op de te verzenden goederen worden aangebracht. Vaak zien we dat medewerkers voor meerdere pallets of dozen tegelijk de labels printen, om ze daarna pas op de goederen te plakken. Dit doen ze zodat er minder heen en weer gelopen hoeft te worden en hierdoor tijd te besparen. Hiermee wordt echter wel de kans vergroot dat labels en bonnen op de verkeerde goederen geplakt worden. Een mobiele werkplek vermindert dit risico aanzienlijk, omdat je de printer overal mee naartoe kan nemen. Zo is het alleen noodzakelijk om de stickers of bonnen te printen voor de goederen waar je ze op dat moment voor nodig hebt.

De BOLT mobiele werkplek van DatAction

Met de DatAction BOLT mobiele werkplek hebben uw magazijnmedewerkers altijd hun benodigde apparatuur bij de hand, waar zij zich ook bevinden in het magazijn. De BOLT mobiele werkplek is een modulair systeem, wat inhoudt dat vrijwel alle onderdelen verwisselbaar zijn. Dit betekent dat de BOLT mobiele werkplek volledig naar eigen wens samen te stellen is. Doordat de onderdelen makkelijk verwisselbaar zijn is het ook erg eenvoudig en kostenefficiënt om beschadigde onderdelen te vervangen.

U kunt uw BOLT mobiele werkplek volledig inrichten naar wens. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de mobiele werkplek uit te rusten met een

 • robuuste labelprinter
 • A4-printer
 • barcode scanner
 • een tablet
 • een robuuste laptop.

Zo heeft uw waar dan ook in het magazijn precies de juiste apparatuur binnen handbereik.

Workstation Connect in combinatie met BOLT

Wil je je mobiele scanner gebruiken in combinatie met de BOLT, en toch een volledige werkplek hebben met alle mogelijkheden die je ook op je bureau computer hebt, dan bieden we met Workstation Connect hiervoor een heel goede mogelijkheid. Medewerkers plaatsen eenvoudig hun mobiele computer in een cradle, en kunnen dan gebruik maken van aangesloten randapparatuur zoals een groot scherm, toetsenbord en muis. Zo kan je met de mobiele handterminal met ingebouwde barcodescanner optimaal flexibel werken rondom de BOLT en op een volledig scherm wanneer je de handterminal in de cradle op de BOLT plaatst.

Keuze uit krachtige Lithium Power pakketten

De Bolt Mobiele werkplek kan wordt voorzien van een krachtig Lithium Power pakket. Dit  levert voldoende energie om computers, scanners en printers van stroom te voorzien en een hele werkdag met de Bolt te kunnen werken.

Werktijd en standby tijd van de BOLT mobiele werkplek

Bij het implementeren van voice picking systemen moet er altijd rekening worden gehouden met een aantal belangrijke zaken. Door onze jarenlange ervaring en kennis zijn wij in staat dit zo efficiënt mogelijk aan te pakken. Denk hierbij aan het volgende:

 • Accuspanning
 • Vermogen
 • Ampère-uur
 • Laadstatus
 • Resterende gebruikstijd

Geïnteresseerd in een BOLT mobiele werkplek voor uw magazijn? Neem dan contact met ons op. Onze experts voorzien u van passend advies.

Mobiele werkplek trolley BOLT

Voordelen

 • Flexibiliteit en efficiëntie door het hele magazijn
 • Naar eigen wens samen te stellen
 • Volledig opgebouwd uit losse onderdelen; opties zijn achteraf te monteren
Offerte aanvragen

In grote magazijnen gaat er veel tijd verloren doordat medewerkers naar hun vaste werkplek met pc of printer moeten lopen. Het is voor veel warehousemanagers een uitdaging om de loopafstanden te verkleinen, zodat de medewerker zijn tijd efficiënter en effectiever gebruikt. Dit bereik je onder meer door de werkplek mobiel te maken. Dat scheelt niet alleen tijd, maar vermindert ook fouten.

De mobiele werkplek is volledig opgebouwd uit losse onderdelen. Op deze manier kunt u de trolley compleet naar wens samenstellen. Alle beschikbare opties kunnen ook achteraf worden gemonteerd. Tevens zijn beschadigde onderdelen eenvoudig te vervangen. U kunt uw mobiele werkplek compleet naar wens inrichten met apparatuur zoals een robuuste label printer, A4-printer, scanner, laptop en (voertuig)computer.

De standby tijd en werkduur van het accupakket is geheel afhankelijk van het soort apparatuur en het verbruik daarvan. Onze specialisten berekenen het ideale power pakket voor uw situatie. Het LCD-scherm geeft digitaal de accuspanning, het vermogen, de verbruikte ampère-uur, de laadstatus en de resterende gebruikstijd weer.

Voordelen

De nieuwe mobiele werkplek BOLT is leverbaar in twee modellen: met een vast accusysteem of met een accu-wisselsysteem. Bij een accu-wisselsysteem worden accu’s extern van de werkplek opgeladen. Door de uitschuifbare lade zijn accu’s eenvoudig te wisselen. Het wisselsysteem zorgt ervoor dat u de werkplek continu kunt gebruiken.

Onze Bolt merken

Loading

Vraag een offerte aan voor

Bolt – mobiele werkplek

"*" geeft vereiste velden aan

Uw gegevens

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum.
Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Reinier Peelen
Project Engineer

Stuur mij een berichtOf bel +31 321 314 220

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Stuur mij een berichtOf bel +31 321 314 220

Reinier Peelen
Project Engineer