Skip to main content
Blog

De BOLT mobiele werkplek is een must voor elk warehouse

De BOLT mobiele werkplek is een must voor elk warehouse

Medewerkers die in een groot magazijn werken herkennen het: dagelijks gaat er veel tijd verloren aan de lange loopafstand tussen de werkvloer en de vaste werkplek van medewerkers. Snel iets noteren, invoeren of informatie raadplegen is hierdoor niet mogelijk. Een gemiste kans! De oplossing is een mobiele werkplek zoals de BOLT, ontwikkeld door DatAction. Hiermee hebben medewerkers direct toegang tot hun belangrijkste apparatuur. Dat scheelt niet alleen tijd, maar vermindert ook fouten.

Lees bericht
BOLT mobiele werkplek

Een mobiele werkplek op maat

Steeds meer organisaties geloven in de toegevoegde waarde van de BOLT. De mobiele werkplek is modulair opgezet en biedt bijvoorbeeld ruimte voor een printer, thin client, scanner en beeldscherm. Zo is iedere BOLT uniek, geheel afgestemd op de klantwensen. Onderdelen zijn bovendien makkelijk te vervangen. Opdrachtgevers geven aan dat ze niet meer zonder de BOLT kunnen!

Succesvolle plaatsing bij Bleckmann

Ook Bleckmann is enthousiast over de BOLT. Zij hebben op dit moment 30 BOLT mobiele werkplekken in gebruik, verdeeld over Nederland, België en de UK. Robin Sandra – IT-manager bij Bleckmann vertelt daarover:

“Met de mobiele werkplekken – of BOLTS zoals we ze noemen – kunnen wij zeer gemakkelijk tussen onze pallet, bulk locaties of andere smalle plaatsen bewegen en zodoende bijna elke zone omtoveren tot werkplek. Door de duurzame en langdurige batterijtechniek kan men mobiel en efficiënt gaan packen, container controles uitvoeren of labels printen maar evengoed ‘devices in the field’ opladen. De Lithium (LifePO) technologie stelt ons in staat deze eveneens ‘ad hoc’ te gebruiken, waardoor we geen rekening hoeven houden met op- of ontladingscycli. Hierdoor kunnen wij onze klanten een nog betere, flexibelere en duurzame oplossing bieden”

BOLT gaat de hele dag mee

Door de geavanceerde accupakketten, die volledig toepasbaar zijn op de werkzaamheden van uw organisatie, kan de BOLT gemakkelijk een hele werkdag mee zonder tussentijds te worden opgeladen. Vooral bij de afdeling ontvangst goederen in een magazijn is het ideaal om een mobiele werkplek te gebruiken. Wanneer er goederen binnenkomen, worden deze meestal ingeboekt om vervolgens weer verder doorgezet te worden in het magazijn. Nu is dit proces geheel te regelen vanuit uw mobiele werkplek. Handig én efficiënt; gemak dient de mens!

Wilt u verder praten over de producten en oplossingen van DatAction voor uw bedrijf?

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Voor meer informatie over de Nederlandse of Belgische markt kunt u contact met ons opnemen via onderstaande knop.

6 april, 2022

Leestijd: 5 minuten

x bekeken

Share