Skip to main content
Blog

Waardevolle samenwerking DatAction en Hardis Group Benelux

Waardevolle samenwerking DatAction en Hardis Group Benelux

“We hebben onlangs ons partnership geïntensiveerd en zien nu al dat dat z’n vruchten afwerpt!” Aan het woord zijn Robert Roosendaal, Sales Manager bij DatAction en Ronald Schepers, Sales Director bij Hardis Group Benelux.

REFLEX WMS is hét Warehouse Management Software platform voor groei dat al 25 jaar bijdraagt aan efficiëntere logistieke stromen binnen onder meer fabrieken en warehouses. In deze blog vertellen Robert en Ronald meer over de samenwerking tussen de twee bedrijven.

Lees bericht

Hoe lang werken jullie al samen?

Robert: “We werken al geruime tijd samen bij verschillende klanten, maar sinds dit jaar zijn we de samenwerking écht aan het verdiepen.” Ronald vult aan: “Dat komt omdat we zien dat onze klanten naast een WMS vraagstuk, ook vragen hebben over zaken als data capture en de bijbehorende dienstverlening die door DatAction wordt geleverd.” Robert: “Dáár ligt onze toegevoegde waarde. Door als partners meer gezamenlijk op te trekken, kunnen we onze opdrachtgevers nog beter ontzorgen.”

Wat kenmerkt jullie samenwerking?

“Kort gezegd geloven we in superieure producten aangevuld met waardevol en lokaal klantcontact. Door onze aanwezigheid op de Nederlandse en Belgische markt kunnen we beide bieden.” Zegt Ronald. Robert vervolgt: “Wat ik fijn vind, is dat we op basis van de klantvraag nu samen de oplossing in detail afstemmen en waar nodig finetunen en aanvullen. Eén + één is in dit geval écht meer dan twee omdat het ons sneller, flexibeler en betrouwbaarder maakt!”

Wat maakt Hardis een sterk merk in deze branche?

Robert: “De betrouwbaarheid van de standaardoplossing van REFLEX WMS zorgt voor een breed inzetbare en stabiele basis bij onze opdrachtgevers. Die vinden het heel fijn werken en kunnen er snel mee uit de voeten.” Ronald beaamt dit: “Klopt, het WMS is voor bedrijven die de volgende stap willen zetten in de aansturing van hun magazijn processen. Dat doen we voor mooie bedrijven in verschillende sectoren.” 

Naar welke oplossingen merken jullie op dit moment een grote vraag?

Ronald: “REFLEX WMS wordt vaak ingezet bij logistieke dienstverleners, maar ook steeds meer in e-commerce en daar waar B2B en B2C in het magazijn samen komen.”

“De klantvraag is duidelijk aan het veranderen door de mogelijkheden van de technologie in de magazijnen” vertelt Ronald verder “vroeger had je specifieke devices voor de magazijn omgeving, maar nu zie je dat alle mogelijkheden van de mobiele devices ook tot hun recht komen in het magazijn; REFLEX WMS wordt via een app op de mobiele devices gebruikt, dit zorgt voor hele andere mogelijkheden.” 

Wat is de toegevoegde waarde van DatAction?

Robert: “Hardis ziet ons als kennispartner, waarbij we bijvoorbeeld helpen om een ‘proof of concept’ bij een klant neer te zetten. We beschikken over een brede demopool, zodat er verschillende hardware getest kan worden. De oplossing die het beste werkt, gaan we dan verder uitwerken. We zorgen ervoor dat de apparatuur in huis is voor de Go Live datum. “

Zijn er interessante oplossingen die eraan komen?

Ronald: “Zeker! Het Reflex Visibility platform is onze nieuwste oplossing. Deze is gebaseerd op Google Cloud als het gaat om de Supply Chain aansturing. Dit is een zeer mooie oplossing in aanvulling op Reflex WMS omdat het zorgt voor visibilty over verschillende schakels in de Supply Chain, dat kan ook een voorraad punt zijn die op een andere manier wordt aangestuurd dan met REFLEX WMS.” Robert: “We verwachten deze innovatie zeker bij een aantal opdrachtgevers te kunnen integreren!” 

Wilt u verder praten over de mogelijkheden van REFLEX WMS voor uw bedrijf?

Neem voor meer informatie contact op met Robert Roosendaal via robert.roosendaal@dataction.nl.

Wilt u verder praten over de producten en oplossingen van DatAction voor uw bedrijf?

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Voor meer informatie over de Nederlandse of Belgische markt kunt u contact met ons opnemen via onderstaande knop.

4 maart, 2023

Leestijd: 6 minuten

x bekeken

Share