Skip to main content

Android bedrijfsoplossingen

Van Microsoft naar Android bedrijfsoplossingen

Het magazijn houdt van Android. Geen verrassing, aangezien het intelligente operating systeem een grote hulp is binnen het warehouse. Android vervangt de op Windows gebaseerde mobiele operating systemen. Microsoft ondersteunt Windows CEWindows Embedded Handheld en Windows 10 Mobile immers niet meer.

Lees verder
Workflow efficiency
Toekomstbestendig
Flexibel

Android for Enterprise

Android for Enterprise

Android is het mobiele besturingssysteem van Google, dat initieel ontwikkeld werd voor de consumentenmarkt. Het is een open source-platform, wat wil zeggen dat iedereen in theorie de onderliggende code kan aanpassen en optimaliseren. Deze grote mate van aanpasbaarheid zorgt er dan ook voor dat het een veelgebruikt platform is (90% van de smartphones draait op Android).

Sinds 2010 is er hard gewerkt aan het optimaliseren van Android voor zakelijk gebruik. Zakelijke toepassingen stellen immers heel andere eisen aan levensduur, compatibiliteit, beveiliging en beheer.

Doordat Android het meest gebruikte besturingssysteem is, is het voor de gebruiker bekend terrein en kan hij er moeiteloos mee aan de slag. Bovendien is het een leervriendelijk platform en kunnen ook de gebruikers, die er minder mee bekend zijn, er snel mee overweg. Verder wordt het ook relatief eenvoudig om klantspecifieke apps te ontwikkelen op Android. Zo worden warehouse medewerkers nu reeds ondersteund door apps  voor order picking, goederen ontvangst, inventariseren van voorraden, scannen van documenten en maken & delen van foto’s.

Nog even de voordelen van Android op een rijtje:

  • Security
  • Workflow efficiency
  • Compatibility
  • Flexibility
  • User experience
  • Future proof

Wil u ook met een toekomstbestendige oplossing aan de slag? Neem vandaag nog contact  met DatAction op.

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum.
Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Reinier Peelen
Project Engineer

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Stuur mij een berichtOf bel +31 321 314 220

Reinier Peelen
Project Engineer