Skip to main content

BarTender

Van Microsoft naar Android bedrijfsoplossingen

BarTender is een gebruiksvriendelijk softwarepakket om hoogwaardige etiketten, labels, barcodes en RFID tags aan te maken, te automatiseren en te beheren. Op zoek naar uitgebreide ontwerp- en printsoftware om uw logistieke processen te stroomlijnen? Dan is BarTender een schaalbare oplossing voor bedrijven van elke omvang.

Lees verder
Eenvoudig etiketten naar uw printer sturen
Volledige integratie
Gecentraliseerd beheer van labels, etiketten, RFID’s etc.

Android for Enterprise

Creëer

De BarTender software laat toe om bijna alles te ontwerpen, te creëren en af te drukken, van pakbonnen tot productlabels. De invoer blijft eenvoudig door de geïntegreerde en aanpasbare gegevensformulieren, alsook door gebruik te maken van de zogenaamde intelligente sjablonen. Ontwerp al uw etiketten in een eenvoudige grafische interface. Voeg afbeeldingen, tekstvelden en verschillende types barcodes toe, en druk ze af op een laser- of thermische printer.

Automatiseer

Er kan afgedrukt worden vanuit elk besturingssysteem, apparaat of webbrowser. Bovendien gebeurt dit geautomatiseerd zodat u binnen de kortste keren gebruik kunt maken van up-to-date tags, labels en barcodes. De software is volledig integreerbaar in alle ERP-systemen of bureau applicaties.

Beheer

Het beheer van alle labels, etiketten, barcodes… verloopt gecentraliseerd waardoor u uw hele systeem in een handomdraai kan beheren en beveiligen. Ook de afdrukstatus kan in realtime gevolgd worden met een gedetailleerde geschiedenis van het systeemgebruik als ondersteuning.

Wat zijn de voordelen van de BarTender software?

BarTender is een multifunctioneel software pakket dat voor de logistieke processen in uw bedrijf heel wat voordelen biedt:

  • Direct printing: eenvoudig etiketten naar uw printer sturen
  • Voorgemaakte aanpasbare sjablonen
  • Barcode generator
  • Volledige integratie
  • Gecentraliseerd beheer van labels, etiketten, RFID’s…
  • Up-to-date printerdrivers

DatAction zorgt voor all-round ondersteuning bij het installeren en gebruiken van deze hoogwaardige software. Door onze jarenlange expertise kunnen wij een antwoord bieden op al uw vragen en integreren wij de etiketteringssoftware naadloos in elk programma of applicatie. Meer info nodig? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers!