Skip to main content

Vocollect

De marktleider in voice

Vocollect, de marktleider in voice, biedt innovatieve spraakoplossingen die speciaal ontworpen zijn voor magazijnen en distributiecentra (DC). De Vocollect oplossingen zijn topkwaliteit en stroomlijnen uw mobiele medewerkers. Het resultaat is een verbeterde aansturing van uw magazijn met een stijging van de productiviteit en een drastische daling van het aantal gemaakte fouten. Wil ook u weten welke mooie winsten in uw bedrijf te halen vallen, doe dan beroep op onze gratis ROI service.

Lees verder

De marktleider in voice

Boost uw productiviteit, nauwkeurigheid en flexibiliteit met Vocollect.

Voice picking is één van de meest revolutionaire wijzigingen in het verzamelen van orders van het laatste decennium, met een hogere productiviteit en nauwkeurigheid, merkbare bottom line besparingen, tal van voordelen voor de magazijnmedewerker en een verhoogde flexibiliteit.

Wanneer een magazijnmedewerker werkt met een barcodescanner, dan is de nauwkeurigheid relatief goed. Toch blijft productiviteit een bestaand issue. Men staat er niet vaak bij stil maar een barcodescanner gebruiken voor picking is een tijdrovend proces: Volgende locatie lezen, zich verplaatsen, de locatie scannen, de hoeveelheid aflezen op het schermen, de handen vrijmaken en pas dan de taak uitvoeren.  Al deze handelingen kunnen sneller en eenvoudiger met voice.

Werken met papieren opdrachten is zeer tijdrovend en omslachtig (en kost dus handen vol geld). De terugmelding is zeer traag en foutgevoelig. Vaak worden afgewerkte regels immers doorstreept. De taak neemt hierdoor (nodeloos) veel tijd in beslag. Vervolgens moeten de gegevens (ook vaak slordig bijgeschreven gegevens) van de lijst door een andere persoon worden ingevoerd in het WMS om de voorraad correct kunnen bij te werken. Alweer een aanzienlijke verspilling van resources.

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum.
Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Reinier Peelen
Project Engineer

Kies voor een hogere efficiëntie en minder fouten

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Stuur een bericht of bel ons direct voor een afspraak.

Stuur mij een berichtOf bel +31 321 314 220

Reinier Peelen
Project Engineer