Skip to main content

Technologies

Meer real-time inzicht in het proces

De wijze waarop u uw proces inricht, bepaalt ook het technologische succes van uw organisatie. DatAction levert oplossingen waarmee u meer (én real-time) inzicht krijgt in het proces en het beste uit uw onderneming haalt.

Lees verder

Meer real-time inzicht in het proces

Uitdagingen in de Technologie sector

In Technologic Manufacturing is het niet altijd evident om juiste industriële technologieën en oplossingen in te zetten in de meest uitdagende en vernieuwende omgevingen. Belangrijk hierin is aan de hand van een doordachte analyse “on the Floor” een juiste keuze te maken.

Robuuste hardware

Robuuste mobile devices: van industriële handheld terminals, heftruck terminals, tablets en scanners tot industriële printers.  Deze apparaten kunnen tegen een stootje en zijn bestand tegen water, stof en extreme temperaturen

Voice picking

Optimaliseer uw proces in het Warehouse, distributiecentrum of productie met voice-oplossingen van DatAction. DatAction biedt de meest geavanceerde bewezen oplossing voor spraak gestuurd werken in het magazijn en distributiecentrum. Met de nieuwste voice technologie zorgen wij voor minder fouten en een hogere efficiency.

Mobiele werkplek trolley BOLT

DatAction levert de “BOLT” mobiele werkplek trolley voor in het magazijn en productie waar een mobiel werkstation wenselijk is. Met de BOLT beweegt u benodigde apparatuur flexibel door het hele magazijn en productie zonder herhaaldelijk te lopen naar een vast ingerichte locatie.

WiFi Site Survey

DatAction levert totaaloplossingen op het gebied van draadloze netwerken. Het is een zaak een betrouwbare partner te hebben die met u meedenkt en de juiste oplossing voor u realiseert.

Mobile Device Management

Als servicegerichte organisatie willen wij u een zo uitgebreid mogelijk servicepakket bieden. Met Mobile Device Management biedt DatAction u remote support voor compleet beheer en monitoring van uw mobiele apparaten. Zo houdt u continu grip op al uw devices.

RFID

RFID(identificatie met radiogolven): is een technologie om van een afstand informatie op te slaan in en af te lezen van zogenaamde RFID-tags die op of in objecten of levende wezens zitten, bijvoorbeeld in chipkaarten die gebruikmaken van NFC. DatAction kan je adviseren om juiste RFID technologie te gebruiken.

StayLinked

Hou uw Telnet sessie altijd online. De innovatieve host gebaseerde architectuur van “StayLinked” wordt binnen enkele minuten geïnstalleerd en elimineert vrijwel alle verwijderde sessies met hoge snelheid en veilige toegang tot applicaties. Vraag vrijblijvend een demo aan.

Bartender

Met de BarTender® software kunnen organisaties over heel de wereld hun veiligheid, beveiliging, efficiëntie en naleving verbeteren door creatie en automatisering van het afdrukken en beheer van etiketten, barcodes, RFID-tags, plastic kaarten en meer. DatAction helpt bij Installatie en bijhorende opleidingen en ondersteuning.