Skip to main content
Blog

Een goede voorbereiding is het halve werk

Een goede voorbereiding is het halve werk

Het najaar is een piekmoment voor veel warehouses en logistieke dienstverleners. Vanwege het grote aantal feestdagen én de huidige digitalisering, met grote volumes aan online bestellingen, opereren veel bedrijven op de top van hun kunnen. Met deze drie handige tips gaat u goed voorbereid het najaar in.

Lees bericht
Voorbereiding magazijn automatisering

1. Check uw huidige hardware

Een belangrijke eerste stap is een grondige analyse van de hardware die u op dit moment gebruikt. Doe dat tijdig en stel daarbij vragen als:

– is alle hardware 100% inzetbaar?
– heb ik genoeg back-up hardware?
– is alle software up-to-date?

2. Investeren? Bestel tijdig

Door onder meer het wereldwijde chiptekort en de toegenomen vraag naar hardware, zijn de wachttijden bij fabrikanten in enkele gevallen opgelopen van enkele weken tot soms wel maanden. Wij weten onze weg bij de verschillende fabrikanten en kunnen u goed adviseren met betrekking tot levertijden en eventuele alternatieven. Het advies is hier: bestel tijdig!

3. Verbeter de efficiency

Hoewel slimme apparatuur veel werk uit handen neemt, blijft personeel uw belangrijkste goed tijdens deze drukke maanden. Help en ontzorg ze daarom met het efficiënter doen van hun werk. Een mogelijke oplossing hiervoor is bijvoorbeeld een mobiele werkplek zoals de BOLT, ontwikkeld door DatAction. Hiermee hebben medewerkers direct toegang tot hun belangrijkste apparatuur. Dat scheelt niet alleen tijd, maar vermindert ook fouten. Steeds meer organisaties geloven in de toegevoegde waarde van de BOLT. De mobiele werkplek is modulair opgezet en biedt bijvoorbeeld ruimte voor een printer, thin client, scanner en beeldscherm. Zo is iedere BOLT uniek, geheel afgestemd op de klantwensen.

Lees meer over de BOLT via: https://www.dataction.nl/nl/nieuws/de-bolt-mobiele-werkplek-is-een-must-voor-elk-warehouse

Wilt u verder praten over de producten en oplossingen van DatAction voor uw bedrijf?

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Voor meer informatie over de Nederlandse of Belgische markt kunt u contact met ons opnemen via onderstaande knop.

10 september, 2022

Leestijd: 4 minuten

x bekeken

Share