Skip to main content
Blog

Met de Proglove ben je aan de winnende hand

Met de Proglove ben je aan de winnende hand

Meer doen in minder tijd; die uitdaging staat vaak centraal bij logistiek- en warehousemanagers. In de zoektocht naar efficiency heeft DatAction een sterk vertrouwen opgebouwd in de ProGlove. Benieuwd naar dit slimme product? Senior Project Engineer Jordy Broekhuizen vertelt u er in deze blog alles over!

Lees bericht
Pro Glove handenvrij scannen

Wat is de ProGlove?

“ProGlove is een revolutionaire barcodescanner waarmee werknemers handsfree, snel en ergonomisch kunnen werken. De oplossing bestaat uit wearable scanners (met of zonder display) en bijbehorende software waarmee je meer inzicht krijgt in de workflow van een gebruiker.”

Kun je dat ‘inzicht in de workflow’ toelichten?

“Door gebruik te maken van de software oplossing ‘insight process analytics’ kan data geanalyseerd worden en kan een werkgever beter inzicht krijgen in de verschillende processen zoals de handelingssnelheid. Hierdoor kan je de workflow optimaliseren en de productiviteit verhogen. Dat kan wel oplopen tot vier seconden tijdswinst per scan in vergelijking met een traditionele handscanner!”

Vier seconden, dat is een aanzienlijke besparing! In welke settings komt het product goed tot zijn recht?

“Eigenlijk elk proces waarbij de gebruiker de handen vrij wil hebben. We zien het product vaak gebruikt worden in onder meer warehouse en logistiek, transport, automotive, retail, luchtvaart en de productie-industrie.”

Wat maakt dit product uniek, waarom zou je het willen gebruiken?

“De ProGlove is lichtgewicht, robuust én ergonomisch. Je bevestigt de ProGlove eenvoudig op de bovenkant van de pols, waardoor het heel natuurlijk aanvoelt. Daarnaast is de scanner te koppelen aan elk willekeurig Android toestel, heel gebruiksvriendelijk dus! Bovendien vind ik de scanner heel doelgericht.”

‘Doelgericht’, wat bedoel je daarmee?

“De ProGlove is niet overladen met functies die je in de praktijk nauwelijks zult inschakelen. Dat maakt het apparaat niet onnodig complex in gebruik. Wat het moet doen, doet het zeer goed!”   

Welke feedback krijg je van klanten over de ProGlove?

“Dat zijn eigenlijk alleen maar enthousiaste reacties! Doordat de oplossing zo natuurlijk aanvoelt, willen gebruikers niks anders meer. Bij klanten die geïnteresseerd zijn, initiëren wij vaak een POC (Proof of Concept). Door deze POC op een juiste manier in te richten, kan de klant direct de oplossing binnen hun proces testen. Na enkele dagen testen wordt snel duidelijk dat er een performance verbetering zichtbaar is. Een ROI (Return on Investment) is dan eenvoudig te berekenen.”

Wilt u verder praten over de producten en oplossingen van DatAction voor uw bedrijf?

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Voor meer informatie over de Nederlandse of Belgische markt kunt u contact met ons opnemen via onderstaande knop.

14 april, 2022

Leestijd: 5 minuten

x bekeken

Share