Skip to main content
Blog

Interview met Roy van der Broek

Interview met Roy van der Broek

november 2022

Roy van der Broek werkt bij DatAction als Service & Project Engineer. Hij vertelt graag over zijn drijfveren, over wat hij belangrijk vindt in het contact met opdrachtgevers én over de stappen die hij gaat zetten binnen DatAction.

Lees bericht
Header interview met roy van der broek

Hoe ziet een werkdag bij DatAction er voor jou uit?

Roy: ”Mijn werkdag is eigenlijk elke dag anders! Soms werk ik op ons hoofdkantoor in Dronten, maar ook ben ik vaak genoeg bij onze klanten op locatie te vinden. Het is leuk om daar een kijkje in de keuken te krijgen. Ik houd me vooral bezig met de door ons ontwikkelde BOLT mobiele werkplekken, de uitgifte kasten, printer sitecare en storingen. Daarnaast ben ik sinds kort ook werkzaam voor onze klanten die actief zijn in de veiligheidsdiensten.”

Wat vind jij belangrijk in je werk?

“Klanttevredenheid vind ik uiteindelijk het allerbelangrijkst”, vertelt Roy. “Dat zit hem voor mij in een combinatie van kwaliteit én snelheid, hier doe ik dan ook altijd mijn best voor. Bijvoorbeeld door op locatie even een stapje harder te zetten, zodat ik niemand te lang in de weg loop. In ons werk is goedwerkende apparatuur van groot belang voor de bedrijfsprocessen. Klanten moeten daarom snel geholpen worden!”

Wat vind je leuk aan het werken bij DatAction?

Roy: “Ik vind het leuk dat je hier best vrij bent met het inplannen van je werkzaamheden. Dat geeft mij bijvoorbeeld de vrijheid om zelf te beslissen wat ik op welk moment het meest urgent vind. Als ik twijfel, kan ik altijd overleggen met één van mijn collega’s. Daarnaast hebben we een gezellig team, waarmee we regelmatig leuke dingen doen. Zo kijk ik met veel plezier terug op onze teamdagen in Valkenburg. Ook staat het bedrijf open voor nieuwe ideeën. Zo had ik een tijdje geleden het idee om een tablet op de voorkant van onze uitgiftekasten te monteren. Zo kun je direct zien welke scan terminal in gebruik is en welke niet. Op dit soort ideeën wordt enthousiast gereageerd!”

Je zei eerder in dit gesprek dat je sinds kort ook voor de veiligheidsdiensten werkt. Kun je daar meer over vertellen?

“Binnen DatAction wordt groei actief gestimuleerd. Ik heb de kans gekregen om me meer bezig te houden met het werk dat we doen voor onze veiligheidsdiensten. DatAction heeft een lange historie in deze branche, we hebben al veel veiligheidsdiensten in Nederland voorzien van apparatuur.”
Roy vervolgt: ”Ik ben me ervan bewust dat onze apparatuur soms letterlijk van levensbelang kan zijn, omdat het de diensten bijvoorbeeld helpt navigeren of zorgt dat relevante informatie tijdig beschikbaar is voor de hulpverleners.”

Wat verwacht je van deze stap?

“Ik verwacht dat ik veel ga leren en genoeg boeiende uitdagingen ga tegenkomen!”, vertelt Roy enthousiast. “Het voelt voor mij als een eer om aan zo’n belangrijk onderdeel van onze samenleving een bijdrage te mogen leveren”.

Wilt u verder praten over de producten en oplossingen van DatAction voor uw bedrijf?

Samen met u halen we het maximale resultaat uit uw warehouse of logistiek centrum. Voor meer informatie over de Nederlandse of Belgische markt kunt u contact met ons opnemen via onderstaande knop.

5 december, 2022

Leestijd: 5 minuten

x bekeken

Share